PRIVÁTBIZTOSÍTÁSOK

Érdemes-e kötni biztosításokat, s mire? Mire kell figyelemmel lenni a lakossági biztosítások megkötésénél, s mit tehetünk mi annak érdekében, hogy kellő védelem alatt álljunk családunkkal együtt, s hogy megóvjuk nehezen megszerzett értékeinket?

 

Többet nyújt, mint gondolnánk

 

 

Ahogy a szakácsnak is lehet kedvenc főztje, nekem is vannak kedvenc biztosításaim, amelyeket előszeretettel ajánlok partnereimnek, új ügyfeleimnek. Hogy miért? Talán, mert nem szokványosak, talán mert van bennük valami megszokottól eltérő, de legfőképpen azért, mert érzem, többet nyújtok vele biztosítottjaimnak, mint ahogy azt előszörre gondolnánk. Ezek közül az alábbit részletesebben is bemutatom: 

 

MedHelp betegségbiztosítás                   egészségtudatos ügyfeleinknek 

 

A MedHelp márkanevű betegségbiztosítás viszonylag új, sikeres termékünk. Egy megtervezett öngondoskodási forma, amely biztonságérzetet nyújt egy ma még aktívan dolgozó vagy vállalkozását személyesen irányító embernek arra az esetre, amikor egy betegség felborítja megszokott életritmusát, s a fizikai-lelki hátrányok mellett anyagi problémákat is okoz. Köztudomású, hogy a színvonalas egészségügyi ellátás sokba kerülhet, s tetézi bajt, hogy betegség idején a jövedelmünk is csökken (fizetésből élőknél a táppénz eleve kevesebb, vállalkozóknál pedig a nem személyesen irányított cég nyújthat gyengébb teljesítményt). A kisebb bevétel, a megnövekedett kiadások terhe stresszes állapotot idéz elő, ami késlelteti a gyógyulást. Ebből a korántsem szívderítő helyzetből azok az előrelátó ügyfeleink kerülnek ki hamarabb, nyugodtabban és gyógyultabban, akik még egészségesen egy betegségbiztosítással teremtik meg optimális gyógyulásuk esélyeit. 

 

Ez a biztosítás tehát a gondok nélküli gyógyulást teszi lehetővé olyan ügyfeleinknek, akik ma hajlandóak kismértékű befektetésre (biztosítási díj fizetésére) azért, hogy esetleges betegségükkor sokszorosát kaphassák vissza. 

 

 

Gondolkodott már a következő  kérdésekről? 

Ha tegnap éjjel infarktusa lett volna… 

privatbiztositasok- Ki tudná fizetni a felmerülő többletkiadásokat? 

– Meg tudná őrizni a megszokott életszínvonalát? 

– Biztosítani tudná a megfelelő színvonalú
gyógyulás és rehabilitáció költségeit? 

– Mindezek mellett gond nélkül tudná tovább fizetni
a rezsit, a kölcsöneit stb.? 

Ne essen kétségbe! MedHelp betegségbiztosításunk kivédi ezeket a kockázatokat, s jelentős összegű térítéseket fizet, 
ha Ön megbetegedne.

 

 

  .

A Med Help betegségbiztosítás megkötésekor választania kell, hogy 65. vagy 70. éves koráig kívánja-e igénybe venni annak szolgáltatásait - a választás eredményének függvénye a biztosítási díj.

Milyen térítést nyújt a Med Help betegségbiztosítás négy csomagja, amelyek közül egy az Öné lehet?

 medh.3.szolg._csomagok.jpg

 

Magyarázatok:

Műtétbesorolások: 1. csoportosak a kisebbek (pl. endoszkópos arcüregműtét), 2. csoportosak a közepes kockázatúak (pl. enndoszkópos epehólyag-eltávolítás), 3. csoportosak a legsúlyosabbak (pl. koponyaüregi daganat vagy cysta eltávolítása). Részletes műtéti lista az UNIQA honlapján található. A három csoportba tartozó műtétek után gyógyulási támogatást is fizet a biztosító.


Gyógyulási támogatás: 1. csoportba tartozó műtétek után a kórházi napi térítés hétszeresét, 2. csoportba tartozó műtétek után a kórházi napi térítés tizennégyszeresét, 3. csoportba tartozó műtétek után a kórházi napi térítés huszonnyolcszorosát fizeti ki e címen a biztosító.

Kiemelt kockázatú betegségek, illetve az ezekkel kapcsolatos műtétek: rosszindulatú daganatos betegség; agyi érkatasztrófa; szívizomelhalás (szívinfarktus); krónikus veseelégtelenség; aorta műtét; cardiomyopathia; elsődleges kisvérköri hipertónia; koszorúér áthidalási (by-pass) műtét; szívbillentyű műtét; Alzheimer-kór; Creutzfeldt-Jakob kór; kóma; motoneuron (mozgató idegsejt) károsodás; paralízis; Parkinson kór; Sclerosis multiplex; szervátültetés (külső donortól származó vese, csontvelő, máj, szív, hasnyálmirigy és tüdő tényleges átültetése a biztosított testébe); szisztémás szklerózis (Scleroderma, PSS); végállapotú májelégtelenség; a gerincvelő szürkeállományának gyulladása (Poliomyelitis-Gyermekbénulás); agyvelőgyulladás; aplasztikus anaemia; bakteriális agyhártyagyulladás; harmadfokú égés; heveny, súlyos májgyulladás; jóindulatú agydaganat; némaság; siketség; súlyos fejsérülés; súlyos, műtéti beavatkozást igénylő Crohn-betegség; súlyos, vastagbél-eltávolítással kezelt colitis ulcerosa; szisztémás lupus erythematosus (SLE); vakság; végtagelvesztés. 

♦ Ha a biztosító szolgáltatására hazai baleset miatt kerül sor, a térítési összegek kétszereződnek, ha a baleset külföldön történt, s ott látják el a sérültet, akkor négyszereződnek.

Gyermekszületéskori térítésre a biztosított legalább egy évvel a szerződéskötés után bekövetkezett esemény után jogosult (mindkét szülő jogosult erre, amennyiben van ilyen biztosításuk)

♦ Őssejt levétele: a gyermek köldökzsinórvéréből történő embrionális őssejt levétele, leghamarabb a szerződéskötés után egy évvel született gyermeknél.

 

Milyen térítéseket nyújt a MedHelp betegségbiztosítás négy csomagja, amelyek közül egy az Öné lehet?  

cats-cropmhsz.jpg

         

 


 

 

       

  

DÍJAT IS KÉRHET, VAGY MEGTUDHATJA KEZDETI BIZTOSÍTÁSI ÖSSZEGÉT TESTVÉRHONLAPUNKON:
 

 

         MILYEN ELŐNYÖKET JELENT ÖNNEK A BETEGSÉGBIZTOSÍTÁS MEGKÖTÉSE?


♦ Növeli az Ön biztonságérzetét, hiszen egy biztos anyagi háttér segíti majd felgyógyulását 

♦ A biztosítás szolgáltatásait arra költi, amire akarja – akár magánklinikán is gyógyulhat 

♦ Ha hamarabb kezdi az öngondoskodást, olcsóbban jut hozzá – a biztosítási díj a tartam alatt az életkor növekedése miatt nem emelkedik 

♦ 1-14 éves korú meglevő és leendő gyermeke(i) kórházi ápolására is kap napi térítést – külön díj nélkül 

♦ Jogosulttá válik a legkiválóbb amerikai orvosok által nyújtott „Második orvosi vélemény” szolgáltatás igénybevételére is (az Advance Medical Társaság közreműködésével), amelynek segítségével megtudható pl., hogy szükséges-e az a műtét, amit egyik orvosa ajánl, a másik nem… 

♦ A MedHelp betegségbiztosítást megkötők használhatják 24 órás telefonos orvosi tanácsadó szolgálatunk segítségét is 

♦ Tagja lehet társaságunk VitalClubjának

♦ A kármentes éveket követően egy-egy havi díjat visszakap 

♦ Öné lehet az UNIQA Biztosító egyik legújabb prémium terméke, amelyet a sikeres és igényes emberek mondhatnak magukénak, mert az európai hátterű UNIQA-csoport sok évtizedes betegségbiztosítási tapasztalatának köszönhetően Önt és családját egy megbízható partner támogatja az élet nehéz pillanataiban. 

Hogy gondok nélkül gyógyulhasson, receptjére a MedHelp betegségbiztosítást írja fel az UNIQA Biztosító.

 

mutet3.jpg

  

AJÁNLÁSOK

 

Még azelőtt, hogy a fitt éveknek vége szakad - elkezdődne az "itt fáj, ott fáj" időszak -, még egészségesen érdemes egy betegségbiztosítást kötni. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy a biztosítás (megkötéskori) díja az életkorral együtt növekedik, ezért annak lesz olcsóbb, aki hamarabb köt ilyen biztosítást.  

Gyermekeink, unokáink vagy fiatal hozzátartozóink részére

A betegségbiztostás nyújtotta védettség már egész fiatal korban is fontos, amikor a leendő biztosított még nem rendelkezik jövedelemmel. Ilyenkor helyes, ha szülő/nagyszülő/más felnőtt gondoskodó a biztosítás szerződője (aki a díjat fizeti) a gyermekre/unokára/fiatal hozzátartozóra kötött szerződésben. A védettség időben történő megszerzése mellett további előny, hogy mérsékelt díjú lesz a szerződés, hiszen a díj a biztosítás tartama alatt az életkor változása miatt nem fog növekedni. Ha már elegendő jövedelemmel rendelkezik a biztosított, a szerződői jogokat egy adminisztrációs lépéssel magához tudja majd venni.

Fentiek miatt a MedHelp betegségbiztosítás nászajándéknak is kitűnő.

  

RÉSZLETEK EGY ÜGYFELÜNK LEVELÉBŐL

Akitől érkezett: Edit asszony, egyikünk régi ügyfele, biztosítónk MultiPartnere.

"Mivel lényegében még betegágyhoz vagyok kötve, s több időm van, néhány levél megírása is belefér. Ha nincs terhére, Önt is zavarom soraimmal. 

Még jól emlékszem, hogy másfél évvel ezelőtti találkozásunkkor, amikor azt a betegségbiztosítást kötöttük, jó pár tanácsot adott (azt hiszem, azzal rekesztettük be akkor a biztosításokról folytatott kérdés-feleletet, hogy majd később visszatérünk rá, mert már megjegyezni sem igen lehetett a sokféle megoldási módot, meg azt mondta, ne kössünk egyszerre mindenre biztosítást, inkább szűrjük le a meglevők tapasztalatait, aztán majd meglátjuk).

Nő létemre férfiasan bevallom, nem hallgattam magára, pedig a lelkemre kötötte, hogy a betegségbiztosítás nyújt védettséget a külföldön elszenvedett eseményekre is, de nem helyettesíti az utazási biztosítást. Már nyilván kitalálta, külföldön, görögországi kirándulásunkon tört el úgy a lábam, hogy műteni kellett, s most itthon lábadozok.

Amikor megtetszett nekem ez a betegségbiztosítás, lelki szemeim előtt rák, infarktus és más hasonló veszedelmek réme derengett fel, s arra gondoltam, hogy az anyagi segítség ilyen helyzetekben bizony nagyon fontos. A baleseti részen természetesen átsiklottam (biztos ismeri az általános vélekedést: majd vigyázok magamra, és kész).

Nos, engem éppen ez a baleseti rész húzott ki a csávából, a külföldön történt csonttöréses baleset és műtét miatti négyszeres térítés által sikerült rendezni a görög kórházzal a nem kis összegű számlát. (Nem rabolom idejét a részletekkel: még a kórházból bejelentettem a balesetet, telefonon összehoztam az orvost és a biztosító ügyintézőjét, elküldtem, amit kellett stb. - summa summarum, gyorsan reagált és utalt a biztosító.)

Tehát pechem, hogy nem volt utazási biztosításom, szerencsém, hogy volt viszont betegségbiztosításom, amit most köszönök Önnek...

...Ha erre jár, átküldöm az unokahúgom családjához, mert miután elmeséltem nekik a kálváriámat, azt mondták, nekik is szükségük van egy ilyen betegségbiztosításra, bár még van néhány kérdésük, amit viszont Ön tud szakszerűen megválaszolni. A mi utcánkban laknak ők is, pár száz méterre, a túlodalon..."

 

DÍJAT IS KÉRHET TESTVÉRHONLAPUNKON:

 

 

  

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 11
Heti: 130
Havi: 315
Össz.: 125 805

Látogatottság növelés
Oldal: MedHelp betegségbiztosítás
PRIVÁTBIZTOSÍTÁSOK - © 2008 - 2018 - privatbiztositasok.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: medhelp - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »